Пет съвети точно как ефективно да се обличат мъжете

Пазаруването на първокачетвени и стилни дрехи за мъже може да изглежда истинско предизвикателство за повечето мъже.

В тази статия сме изготвили детайлно ръководство – изготвено от специалисти и мъже, като то ще спомогне по няколко варианта – как да изберете мъжки дрехи, с които няма да изглеждате облечени небрежно, а да изглеждате стилни и дори да се облечете с високо качество облекло за малко пари .

Жените доказано са значително по-добри в в това да избират дрехи, ето защо момчета, просто ги слушайте! Това са 10 незаменими тендеции за купуване на дрехи за мъже:

1.Разгледайте сайтовете за дрехи за мъже
Първата крачка, ако наистина не сте разглеждали мъжки дрехи, е да се абонирате или да се сдобиете по различен вариант няколко каталога за дрехи. Това е най-правилния вариант да разберете точно какви мъжки дрехи се използват коректно и с какви мъжки дрехи ще изглеждате глупаво. Регистрирайте в интернет магазини и всеки друг каталог, който продава мъжки дрехи.

Пазарувайте мъдро
В случай, че намерите дреха, и тя ви доставя удоволствие и е по мярка, купете 2 броя, добре е в различни цветове ( уеб сайтове за интернет пазаруване е възможно ефективно да са ви полезни, за да икономисате финанси). Ако харесате мъжки дрехи в даден магазин или каталог, направете си регистрация за техния списък с e-maili, защото точно там се показват повечето мъжки дрехи. Дрехите цветово неотрални обикновено са по-безопасен залог от цветните и ще бъдат по-дълго в гардероба ви; пъстрите дънки често не са добра идея и е много трудно да се комбинират.

2.Винаги ккупувайте мъъжки дрехи, които пасват
Много лесно е да разберете, кога точно облеклата са твърде тесни. Не е нужно бързо да влизате във фитнес залата, за да иамте вид на по-вталени в тях. Най-важното е да запомните, че ще изглеждате толкова едри, колкото вида на дрехите ви.

Хубав пример е за мъжки анцузи – добре е винаги да ви бъдат по мярка.

Ако дрехите ви с 2 нимера по-големи, дефакто ще имате вид на два размера по-едри. Никой не би желал точно това. Всички, дори по-широки момчета, изглеждат 100 пъти по-хубави с правилен размер дрехи. Мъжките ризи наистина трябва да са плътно по тялото, без да широки на едно и много тесни на съвсем друго място, и главно трябва да са точни по раменете.

3.Подберете цветове, които харесвате
Не наблягайте на тази стъпка дали даден нюанс изглежда отлично на вашето тяло. Голяма част от цветове изглеждат наистина добре на всеки, стига те да са избрани коректно. Не взимайте розово или лилаво, ако случайно точно това казват тенденциите – те са красиви багри, но също така са много неудобни, трудно се съчетават. За далеч по-лесно съчетаване, ако реално е супер важно за вас, просто подберете няколко цвята и закупете повечето си облекла в тези цветове.

4.Нито веднъж не се обличайте в черно
Безсъмнение този нюанс не те кара да бъдете по слаб. Просто те кара да бъдеш точно така, сякаш не си облякъл други мъжки дрехи. Ако наистина облечете чисто черна риза, е забранено да носите черни панталонки. Ако наистина мислите, че сте по-красиви така, напълно сте в грешка. Дефакто, не носете нито една горна и дънки в близки цветове.

5.Не забравяйте коланчетата и хубавите обувки.
Не носете кафеникав колан с черни маратонки или точно обратното. Момчетата не трябва да използват значителен брой принадлежности, уверете се, че точно тези, които обличате, ви стоят добре. (И да, коланът е просто аксесуар, даже и да има реална функция.) Почти всеки господин е препоръчително да притежава добър плосък черен кожен колан и комплект от красиви черни обувки от кожа.
В крайна сметка, ето и важно обобщение на всичко, от което се нуждаете:
Дънки – най-добре средни или по-тъмни нюанси, без разкъсване или избелване, моля! Не прекалено торбести и без излишни джобове.
Къси гащи и спорти шорти за ежедневни дни.
Ризи с много копчета – от съществено значение е бялото, възможно е да се комбинират с дънки.

Leave a Reply


swiss replica watches uk
rolex replica watches