Ползвайте нашите съвети, ако искате да ви бъдат полезни да закупите обмислено хранителните добавки

Главно се информирайте за абсолютно всичко: Вижте как действа всяка една добавка и дадените нежелани действия и ползи.

„Доста потребителите единствено вземат хапчета от аптеката, тъй като са им казали за нея по радиото и телевизията или защото мъже и жени казват за добавката“, според Г-н Уайт, регистриран диетолог от Университет в сащ.

Когато имате съмнения, говорете Твоя лекар. За доста хранителни добавки пише, че извършват чудеца.
Бъдете сигурни, че имате отговорите на точно тези Четири конкретни въпроса:
Точно какви са здравословните ползи?
Има ли заплаха?
Коя е дозировката, каквото е препоръчително да вземам?
Точно колко време ще е нужно да го приемам?
Въпроси? Обадете се на производителя. Те биха могли да отговорят на конкретните въпроси относно самите съставки и какви точно да приемат.
Стъпка 3: Говорете с Вашия фелдшер
Разкажете на Твоят лекар какво реално поемаме.

Някой добавки, като тези с жълт кантарион, са опасни ако имате депресия. По-добре е да се обърнете към натурални хранителни добавки при паническо разстройство

Възможни неприятни реакции: Някои може да попречат на други продукти, които вие вземата. Като пример, ако случайно вземете кръвен разредител, не бива да приемате наистина много витамин К, които кара нашата кръв да се сгъсти, казва Кели Причет, който работи в В Сащ. Ако случайно ще ви правят операция, може реално незабавно да спрете приемането на омега-3 точно поради висок риск от кървене. Твоя лекар може реално да ти помогне да намериш правилните баланс.
Сутрин на гладно или след хапване се пият: Много витамини и минарали е нужно да се консумират с храненето, а други на гладно. „Не е подходящо добре да вземата желязна добавка с мляко, понеже калций и желязо не действат“, според лекар.
Точно колко да вземам: Твоя дневен препоръчителен прием (DRI) на повечето витамини и минерали зависиот твоята възраст и пол. Може спокойно да се промени, ако сте бременна, кърмите, притежавате здравословно заболяване.
„Много лица им се дават над десет пъти повече от DRI“, казва Уайт. „ Това е възможно да е твърде много. В действителност е хубаво да решите колко да пиете“, като това обхваща какво точно приемате.
Твоите задължения: Ще е нужно да се храните със зеленчуци и реално сте запознати с действително какво приемате. Също така е логична идея да записвате данни за това, които вие поемаме и да гледате за сранични ефекти.

Leave a Reply


swiss replica watches uk
rolex replica watches