Метод по лазерна епилация – безопасна, ефективна, безболезнена

laser hair removal

Питанео за дълготрайно, ефективно и безболезнено отстраняване на космите стои на дневен ред от много години и вълнува все повече съвременни мъже и жени. За пръв път за щастие конкретния въпрос намира правилното си решение и то се нарича лазерна епилация.

Процедурата по лазерна епилация е третиране на космените фоликули със съдействието на точно отправени импулси с лазер. Това оказва влияние на самия растеж на косъма и съответно гарантира значително по-дълготрайни резултати от останалите методи по обезкосмяване, присъстващи до сега.

За точно какъв вид окосмяване и кожа е удачно третирането епилацията с лазер?

кратката версия е – процедурата е подходяща за всякакъв тип кожа и окосмяване. Модерните системи с лазер вършат работа с разнообразни видове и дължини на лазерните импулси. Това осигурява напълно ефективно и безопасно въздействие, също над тънките и светли косъмчета, охарактеризирани за по-светлите видове кожа, така също и за тъмните косъмчета, обикновено имащи мъжете и жените с по-тъмен фототип. Най-често процедурата по епилация с лазер се предлага от професионалисти в областта, които предварително конкретизират типа на окосмяването и кожата, и по този начин оценяват какъв точно вид импулс с лазер би въздействал най-ефективно в дадения случай. На лице са също така и модерни видове уреди, които съвместяват в себе си разнообразни шаблони за лазерна епилация, по този начин достигат максималните възможни ефекти за постоянно обезкосмяване.

Кои зони на тялото могат лесно да бъдат обработвани с епилация с лазер?

Процедурата по лазерна епилация е приложима върху безусловно всяка една зона на тялото, включително и най-нежните като пример триъгълник, лице, гърди и предмишници. Както споменахме, резултатността на процедурата не се засяга от типа на окосмеността. Същото е в сила и за нейната безопасност – тя е гарантирана и пълна, без значение от мястото на окосмеността.

Точно колко процедури с епилация с лазер са необходими за постигане на постоянно обезкосмяване?

Бързината, с която ще се постигне мечтания резултат, е субективна и много зависи от фактори като тип кожа, хормонален фон на човека и растежна фаза на косъмчето по време на цялата процедура. Обикновено при повечето от пациентите броя операции с епилация с лазер постига търсен ефект от 6-ата и 8-мата процедура.

Тежка ли е цялата процедура?

Модерните технологии с лазер са разработени така, за да гарантират възможно най-добър комфорт за пациента по време на лазерна епилация. Чувството, което ще изпитате по време на цялата процедура, е в състояние да е обяснено като леко пощипване, но по никакъв начин не бихме говорили за болка и неудобство. Приставките, с които се извършва работа, съдържат определени устройства за охлаждане, а това прави подлагането на епилация с лазер безболезнено и безопасно, а местното обезболяване – напълно ненужно.

Разгледайте още: https://dermaplus.bg/dermatologichna-klinika-dermaplus-plovdiv/DP/lazerna-terapiya-na-pridobiti-i-vrodeni-sadovi-obrazuvaniya/

Leave a Reply


swiss replica watches uk
rolex replica watches