По какъв начин да купим подарък за дете?

Там където има дечица там се заражда и нуждата от колоритни и любопитни сувенири, като ги изненадат и зарадват без значение дали става дума за имен ден, рожден ден, Коледа, ден на детето или пък съвсем друго. Имайки предвид огромния вариант от продукти, предлагани в детските уеб шопове вземането на решение отнема време и изисква определено изследване.

children toys

Възрастта на децата е голям фактор за избора на най-подходящ дар и е необходимо да се знае какви точно са традиционните им дейности и какви подробности предизвикват интересът им в различните стъпала на тяхното развитие.

Дарове за по-големите деца – 7-14 години
Учебното заведение – разбира се това е мястото, където се сформират перосналните и общите интереси на децата.
Малчуганите се намират навън от дома си и комуникират в по-широк обществен кръг, като непряко и пряко си влияят взаимно. В средата на учебните заведения децата придобиват някаква самостоятелност и изграждат своите собствени лични предпочитания и интереси. В конкретния случай ще можете да подберете дар за малчуганът по два критерия: Какви точно дейности харесва малчуганът? Какво се предпочита от повечето дечица? За 2-рия вариант става дума за артикули от реклами.

Преди училище
Заниманията в предучилищния етап тренират малчуганът за прехода от забавленията към задълженията. В този момент децата добиват умения и знания, които се прилагат в по-трудни игри – такива с въпроси и умни отговори, артикули с дистанционно управление, компютърни игри, трудни пъзели и мозайки.

Дарове за мънички деца
В годините между 3 и 5 малчуганите въпреки, че имитират всички действия на мама и татко, те създават и свои собствени сюжети. Това са така наречените ролеви игри, като те са създатели и участници на различни ситуации от света, който ни заобикаля. Най-исканите дарове за деца в годините между три и пет са конструкури и мозайки, книжка за оцветяване и рисуване, пластелин и други подобни. Подобни подаръци позволяват на малчуганите да подобряват своите умения за творчество докато се развличат.

Сувенири до 3 годишна възраст
Между 12 мес и три год. малчуганите сериозно изучават средата, която ги заобикаля, например разглобяват, бутат, пренасят и дърпат абсолютно всичко, попаднало им в ръцете. Най-желани за играене са играчките от дърво като кубчетата, строителни конструктори с големи части, нанизващи се играчки (низанки), влакче и играчки за бутане и дърпане, пъзели за много малки малчугани и други. От значение е да изберете игри, които ще провокират и развият въображението на децата.

Подаръци за бебчета
При бебчетата е важно подаръците да развиват координацията между ръцете и очите, умение за разпознаване, слух и други. Най-желани за настоящата цел и най-удачни са играчки с музика, дрънкалки и плюшени играчки, имитиращи животинки. Бебчетата изпробват всичко на вкус и е от значение подаръците да не съдържат малки детайли, като биха могли да погълнат.

Посетете сайта ни: detence.bg

Comments are closed.


swiss replica watches uk
rolex replica watches