Но как да си вземем приятно бельо

women underwear

Скорошно проучване информира, че повече от осемдесетпроцента от американците използват еднакво бельо през в съзнателния си живот. Безсъмнено това показва, че голпма чст от хората нямат доверие на модели, като не са чували, не желаят да направят експеримент с нови материи и модели, понеже за повечето хора намирането на нов модел бельо означава дискомфорт при носенето му. Ето няколко съвета как точно да си вземете удобно и приятно бельо.

Избирайте си подходящ размер

За да ви е приятно бельото, то би трябвало да е и подходящия размер за Вас. Бельо, което Ви стяга, опъва, забива в кожата не е удачно за Вас. Винаги, когато си закупувате бельо, трябва да сте напълно честни с вас си и си купите Вашия размер, а не по-малък. Абсолютно никой не би искал да си закупува бельо в размер XXL или XL, но ако наистина това е вашия, не се притеснявайте, по-добре си купете този, иначе по цял ден да се чувствате наистина неприятно. Не забравяйте, че ако бельото е по-малък номер от Вашия, то ще Ви пристисква и може би дори да се забелязва още повече, дори и под дрехите.

Винаги търсете качествени материи

Изборът на добрата материя на бельото е изключително важно. Много материи възможно е да доведат до дискомфорт при използване. Винаги се оглеждайте за гладки и меки материи. Мрежестото бельо и бельото с дантела, въпреки, че изглеждат доста привлекателно, може да Ви докарат обриви, да Ви надраскат по кожата и да образуват запотяване. Добър вариант на материи са микрофибър, висококачествен полиестер, кашмир, ликра.

Безшевно бельо

Безшевното бельо се превръща във все по-искано от повечето жени по света и у нас. Независимо, че до огромна степен не забелязваме шевовете по бельото, то много често те може да предизвикат дразнение по кожата, а също така да направят и следи. Ето защо непременно ако е възможно носете безшевно бельо, което е гладко и от 2-те страни и е особено подходящо при използване на впити дрехи.

Грижете се за бельото си

Хубавата грижа за Вашето бельо е от наистина голямо значение за по-дълготраен комфорт. Перете с прах за деликатни тъкани и винаги като можете ръчно. Прочитайте етикета и перете на правилната програма, ако използвате пералня. Прибирайте го правилно сгънато в шкаф с чекмеджета и разделители. Много важно не преизносвайте бельото си. Изхвърляйте старото си бельо, а не го задържайте в гардероба. Доказано е, че малко след Шест месеца нон-стоп използване бельото е правилно да се подменя с чисто ново, като това важи и за сутиените.

Comments are closed.


swiss replica watches uk
rolex replica watches